dierenarts

Paul Vermeulen

Als zoon van Jan en Tineke, heb ik altijd veel dieren om me heen gehad. Na een klein zijsprongetje in de biologie, heb ik uiteindelijk toch voor het beroep van mijn ouders gekozen. Ik was toen ook heel blij, toen ik in 2019 afstudeerde aan de Universiteit Gent als dierenarts in de richting gezelschapsdieren.

Na mijn afstuderen ben ik twee jaar werkzaam geweest in Bournemouth, het Verenigd Koninkrijk, in een kleine huisdieren praktijk en heb meegedaan aan een opleidingsprogramma voor pas afgestudeerde dierenartsen. Na corona heb ik besloten om te verhuizen en dichter bij familie en vrienden te zijn. Sinds januari 2022 werk ik met vreugde in de praktijk van mijn ouders.

Thuis heb ik twee zeer ondeugende katten en twee leuke dwergkonijntjes om mij gezelschap te houden. De grote variatie in het werk, de leuke energie van mens en dier en het leuke team maken het voor mij een plezier om elke dag naar het werk te komen.  Binnen de praktijk leg ik mij meer toe op echografie.

In onze ruim opgezette kliniek, centraal in Enschede-Zuid, staan we met raad en daad klaar voor het welzijn en de gezondheid van uw huisdier.

Contact

Openingstijden

Maandag        08:30 – 17:30

Dinsdag          08:30 – 17:30

Woensdag      08:30 – 17:30

Donderdag     08:30 – 17:30

Vrijdag            08:30 – 17:30

Zaterdag        Gesloten

Zondag           Gesloten

Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.