assistente

Denise Bezoen

Hoi, mijn naam is Denise, woon samen met mijn partner en ben trotse moeder van twee zonen. Thuis hebben we onze hond King en een mooie volière met Rico en Yara, onze edel papegaaien, vergezeld door wat kwarteltjes.

Van jongs af aan heb ik een grote liefde voor dieren en ik heb hier dan ook altijd mee gewerkt. In het verleden heb ik al een aantal jaar bij deze kliniek mogen werken. Maar door mijn opleiding (paardenhouderij) destijds heb ik de keus gemaakt om de paardenwereld in te gaan. Dit heb ik een lange periode met veel plezier gedaan. Maar sinds begin 2023 ben ik weer terug bij het team gekomen van deze fijne kliniek! Het is afwisselend werk, en je weet nooit wat de dag je brengt. Vooral het contact met mens en dier maken mij een ‘blij mens’. En geven mij enorm veel voldoening in dit werk.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn gezin, wandelen we met de hond, ben ik nog steeds bezig met paarden en heb ik een grote passie voor (roof)vogels.

Wie weet tot snel in de praktijk!

In onze ruim opgezette kliniek, centraal in Enschede-Zuid, staan we met raad en daad klaar voor het welzijn en de gezondheid van uw huisdier.

Contact

Openingstijden

Maandag        08:30 – 17:30

Dinsdag          08:30 – 17:30

Woensdag      08:30 – 17:30

Donderdag     08:30 – 17:30

Vrijdag            08:30 – 17:30

Zaterdag        Gesloten

Zondag           Gesloten

Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.