dierenarts

Tineke Frowijn

Ik ben Tineke Frowijn. Als klein meisje was ik al enorm geïnteresseerd in de kat van mijn oma en het paard van Sinterklaas en besloot al vanaf mijn vierde jaar dierenarts te worden.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in maart 1986 en sinds die tijd fulltime werkzaam als dierenarts voor de gezelschapsdieren. Samen met Jan Vermeulen heb ik deze praktijk opgebouwd vanaf de grond en ik ben erg blij nu ook te mogen samenwerken met onze zoon.

Samen hebben wij erg veel huisdieren, en ik kan niet zeggen welk huisdier de voorkeur geniet. Ik vind elk dier belangrijk en vind dan ook dat elke diersoort recht heeft op mijn inspanning om het te behandelen. Mijn hobby’s zijn paardrijden, hardlopen, wandelen alsook handwerken zoals breien, kleding maken, tekenen en schilderen.

In mijn werk gaat mijn voorkeur uit naar de uitgebreide diagnostiek en de chirurgie maar ook gedrag vind ik erg interessant.

In onze ruim opgezette kliniek, centraal in Enschede-Zuid, staan we met raad en daad klaar voor het welzijn en de gezondheid van uw huisdier.

Contact

Openingstijden

Maandag        08:30 – 17:30

Dinsdag          08:30 – 17:30

Woensdag      08:30 – 17:30

Donderdag     08:30 – 17:30

Vrijdag            08:30 – 17:30

Zaterdag        Gesloten

Zondag           Gesloten

Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.