assistente

Simone Zoetman

Mijn naam is Simone. Na jaren te hebben gewerkt als groom in de internationale paardensport kwam ik er achter dat dit niet helemaal was wat ik zocht, maar wou wel iets met dieren doen. Na omscholing en stage bij Frowijn en Vermeulen in 1998 kon ik blijven omdat er een vacature vrij kwam. En deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangenomen, omdat dit helemaal bij mij past, afwisselend werk met dier en mens en geen dag is hetzelfde.

Van huis uit was ik altijd al omringd door dieren en kan ik mij ook geen leven zonder dieren voorstellen. Na verschillende dieren te hebben gehad, allemaal oud geworden bij ons, hebben we nu nog twee honden. Flip de bruine, lompe en onbenullige labrador van bijna 13 jaar oud. En Lennard, de ondeugende ree pincher van bijna 2 jaar.

In mijn vrije tijd vind je mij vaak op de sportvelden om “onze” (ze zijn ook van mijn man) kinderen aan te moedigen. En mocht ik dan nog tijd over hebben vind ik het heerlijk om een goed boek te lezen of een film te kijken.

In onze ruim opgezette kliniek, centraal in Enschede-Zuid, staan we met raad en daad klaar voor het welzijn en de gezondheid van uw huisdier.

Contact

Openingstijden

Maandag        08:30 – 17:30

Dinsdag          08:30 – 17:30

Woensdag      08:30 – 17:30

Donderdag     08:30 – 17:30

Vrijdag            08:30 – 17:30

Zaterdag        Gesloten

Zondag           Gesloten

Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.