paraveterinair

Rianne van den Dolder

Mijn naam is Rianne, afgestudeerd paraveterinair en werkzaam bij Dierenartsen Frowijn en Vermeulen sinds mei 2007. Van af jongs af aan hebben dieren al een enorme aantrekkingskracht op mij en vanaf toen ik wist ik al dat ik “iets met dieren” wilde gaan doen en dat is gelukt!

Als echte dierenvriend kunnen deze natuurlijk thuis niet ontbreken. Een Engelse bull terriër Gijs, drie dwerggeiten, twee eenden en zeventien kippen van verschillende rassen, waaronder ook enkele gedumpte die inmiddels liefdevol zijn opgenomen in de groep.

In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn hond in de natuur te vinden voor lange wandelingen. Ook geniet ik heel erg van gezelligheid met vrienden en vriendinnen, dit kan zijn van gezellig samen eten, een film of spelletjesavond, uitjes maar ook van telefoongesprekken van anderhalf uur. Ook klus ik heel graag rondom het huis en in de tuin, ben het liefst zoveel mogelijk buiten bezig.

Hopelijk zie ik u snel op de praktijk!

In onze ruim opgezette kliniek, centraal in Enschede-Zuid, staan we met raad en daad klaar voor het welzijn en de gezondheid van uw huisdier.

Contact

Openingstijden

Maandag        08:30 – 17:30

Dinsdag          08:30 – 17:30

Woensdag      08:30 – 17:30

Donderdag     08:30 – 17:30

Vrijdag            08:30 – 17:30

Zaterdag        Gesloten

Zondag           Gesloten

Buiten openingstijden telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.